Меню
Към количката

Електрическа дробилка с висока мощност STIHL GHE 150

Електрическа дробилка с висока мощност STIHL GHE 150
Електрическа дробилка с висока мощност STIHL GHE 150
Електрическа дробилка с висока мощност STIHL GHE 150
Електрическа дробилка с висока мощност STIHL GHE 150
Електрическа дробилка с висока мощност STIHL GHE 150
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: GHE 150
  • Тегло: 29.00kg
Разглеждания на продукта: 1458
679.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Удоволствие при употреба, мощност и мобилност са съчетани в електрическата дробилка STIHL GHE 150. С нея бързо надробявате на стружки отрязани клони от храсти и жив плет или дървесни клони. За това се грижи интегрираният нож с конструкция "сандвич" с допълнителни лопаткови ножове и разкъсващи ножове, който работи с минимални вибрации и при надробяване на клони с диаметър до 35 мм. Мощен двигател доставя постоянно необходимата сила. Фунията за подаване на материала на градинската дробилка е снабдена с отвор във формата на детелина, което е предимство при подаване на разклонени дървесни клони или дървовидни клони на храсти и жив плет. Така с STIHL GHE 150 осигурявате бързо ред в градината си и създавате добра основа за висококачествен компост. Благодарение на транспортните си колела след приключване на работата електрическата дробилка се придвижва безпроблемно отново до защитено място за съхранение.

Шумозаглушаваща фуния

Голямата фуния улеснява зареждането с материал на дробилката STIHL. Благодарение на шумозаглушаващата фуния работните шумове при надробяване в градината са намалени. Вградената защита срещу изхвърчане на материала предпазва работещия от вдигната във въздуха мръсотия.

Нож с конструкция "сандвич"

Специалният ножов механизъм с конструкция „сандвич“ на дробилката STIHL раздробява материала за надробяване с ниски вибрации. При това допълнителните лопаткови ножове и разкъсващите върхове осигуряват оптимално раздробяване и чисто отделение за надробяване.

Фуния с отвор с форма на детелина

Късата, наклонена фуния за подаване на материала с отвор с форма на детелина се намира на ергономично благоприятна височина. Тя дава възможност за удобно и безопасно подаване на разклонени клони в градинската дробилка STIHL.

Предпазна блокировка

Чрез електромагнитната предпазна блокировка се предотвратява автоматично стартиране на дробилката – например след извършване на дейности по поддръжката или смяна на ножовете. Предпазната блокировка е интегрирана в отварящия механизъм на дробилката STIHL. Щом като винтовите тапи на уреда бъдат отворени, предпазната блокировка се задейства и се прекъсва протичането на ток.


Техн. данни
Макс. дебелина на клона Ø мм до 35
Мощност W 2 500
Номинална честота на въртене на работен инструмент об/мин 2 800
Номинално напрежение V 230
Тегло кг 26

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър