Меню
Към количката

Електрическа косачка VIKING ME 339

Електрическа косачка VIKING ME 339
Няма наличност
Електрическа косачка VIKING ME 339
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: VIKING
  • Модел: ME 339
  • Тегло: 15.00kg
Разглеждания на продукта: 792
446.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Маневрена, с лесно управление и ширина на косене 37 см МЕ 339 е подходяща за поддръжка на тревни площи до 500 м², както и за косене на трудно достъпни места. Височината на косене може да бъде регулирана на 5 степени. С практичен сгъваем кош за трева с вместимост 40 литра. С възможност за допълнително окомплектоване с кит за мулчиране.

Сгъваема ръкохватка

Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките VIKING се транспортират бързо и без усилие. Освен това така те са много компактни при съхранение.
Централна настройка на височината на косене

Посредством централната настройка на височината на косене на 5 степени височината на косене може бързо и лесно да бъде приспособена към даденостите на тревната площ и към употребата на уреда.

Полимерен корпус

Корпусите от една част на косачките и аераторите VIKING са изработени от висококачествен полимер, устойчив на удари, топлина и UV-лъчи.
Ръкохватки за носене

В корпуса са вградени две ръкохватки за носене, които осигуряват лесно товарене, респ. повдигане на уреда.
Вградено приспособление за кабела

С помощта на вграденото приспособление за изтегляне и прибиране на удължаващия кабел той се фиксира към комбинацията шалтер-щекер, с която са оборудвани електрическите косачки VIKING.

Вграден индикатор за нивото на запълване

В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той сигнализира за подходящия момент за изпразване на коша.

Спираловиден нож

Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани.

Иновативен кош за трева

Тъй като въздушните отвори на коша са насочени надолу, а капакът му е затворен, окосената маса и прахта не могат да излязат нагоре, благодарение на което машината се замърсява по-малко. Вграденият индикатор за равнището на запълване посочва подходящия момент за изпразване на коша за трева. Дизайнът на коша от две части гарантира лесното му отваряне и изпразване.

Техн. данни
Височина на косене мм 30-70
Вместимост на контейнера л 40
Мощност W 1 200
Ниво на вибрации ahw м/сек² 0,82
Скорост не
Тегло кг 14
Тревна площ м² до 500
Ширина на косене см 37

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър