Меню
Към количката

Електрическа дробилка STIHL GHE 135 L

Електрическа дробилка STIHL GHE 135 L
Електрическа дробилка STIHL GHE 135 L
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: GHE 135 L
  • Тегло: 25.00kg
Разглеждания на продукта: 1305
599.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Електрическата дробилка STIHL GHE 135 L е специалист за дейности по надробяване в райони с наложени ограничения на шума. Тя разполага също така с достатъчно мощност, за да надробява средни количества твърд материал за надробяване. През детелинообразния отвор на дробилката можете да подавате дървесен материал и клони с дебелина до 35 мм. Ефективният режещ вал бързо ги превръща в ценна маса за компост като при това работи тихо и с минимални вибрации. Надробените клони падат директно в интегрирания контейнер за надробен материал, който можете да транспортирате и изпразвате удобно. Моделът STIHL GHE 135 L Ви помага при това, да намалите масата на отрязания дървесен материал, клони и храсти средно с 75% и да освободите място в градината си. Освен това ако го смесите с растителни остатъци и шума, ще получите висококачествена маса за компост.

Режещ вал

Механизмът за надробяване на електрическата дробилка STIHL е оборудван със здрав, бавен режещ вал. Със само 40 оборота в минута валът придърпва клони и клонки и работи тихо. Ако се блокират клони, автоматичният обратен ход се грижи за сигурно и удобно освобождаване на блокирания материал.

Интегриран контейнер за надробен материал

Прозрачният контейнер за надробен материал на тази тиха електрическа дробилка е интегриран. В него се събира до 60 литра надробена маса. Благодарение на ръкохватките за хващане той е практичен при работа. За Вашата безопасност градинската дробилка STIHL работи едва тогава, когато контейнерът е монтиран правилно към уреда.

Отвор с форма на детелина

Отворът с форма на детелина във фунията за подаване на материала гарантира сигурната работа с градинската дробилка STIHL и улеснява и подаването на клони. Благодарение на широката му форма могат и много кичести клони да бъдат подавани комфортно и да бъдат обработвани ефективно. Мек материал за надробяване може да бъде подаван през позиционирания до него правоъгълен отвор на градинската дробилка.


Техн. данни
Макс. дебелина на клона Ø мм до 35
Мощност W 2 300
Номинална честота на въртене на работен инструмент об/мин 40
Номинално напрежение V 230
Тегло кг 23

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър