Меню
Към количката

Гащеризон (модел A), тъмносив-яркооранжев STIHL DYNAMIC

Гащеризон (модел A), тъмносив-яркооранжев STIHL DYNAMIC
Няма наличност
Гащеризон (модел A), тъмносив-яркооранжев STIHL DYNAMIC
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: DYNAMIC
  • Тегло: 2.00kg
Разглеждания на продукта: 737
284.38лв.

Опции

Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Удобен гащеризон с изпитана защита от срязване (EN 381, модел A). С предварително оформени и двойно подсилени зони на коленете. Предната част на панталона е изработена от здрава материя Beaver Extrem и е подсилена допълнително с дишаща, непромокаема и предпазваща краката от убождане материя. Ластична задна част с ципове за проветряване. С голям джоб на бедрото с вътрешно отделение за мобилен телефон. Състав на платовете: лицев плат - 70% полиамид, 30% памук; подплата - 100% полиестер.

Изолираща специална тъкан

От външната страна се състои от промазан полиамид, а отвътре е подплатена с приятна за носене памучна материя. Има добри изолиращи свойства.
Лицев плат Beaver Extrem

Осигурява необходимата здравина на облеклото като подложените на голямо натоварване места са подсилени допълнително с материя, предпазваща краката от убождане.

Минимално тегло

Материята с вградена защита от срязване от ново поколение е с над 30% по-лека от използваните до момента, което прави серията STIHL DYNAMIC нашето най-леко работно облекло с ниво на защита от клас 1.

Оптимална температура на тялото

Материята със защита от срязване има около 75% по-добра въздухопропускливост (EN 9237) и около 21% по-ниска топлоизолация (ISO 5085-1) в сравнение с до сега използваните материи.

Перфектно прилягаща форма

Благодарение на оптималната кройка и еластичната, до 30% - 34% разтеглива стреч-материя, всяка част от дрехата приляга точно по формата и движенията на тялото, без да стяга.

По-добра защита от срязване

В момента, в който по време на работа режещата верига се допре до панталона с вградена защита от срязване, тя разкъсва сноповете влакна, които блокират водещото колело и трионът спира работа. По-добрата защита от срязване в зоната на кръста дори надвишава европейските норми и гарантира още по-голяма безопасност при работа с моторни уреди.

Зони от стреч материя

Използваната на места стреч материя осигурява висок комфорт при носене в зоните, където е необходима по-голяма свобода на движенията.
Регулируеми отвори за проветрение

При нужда регулируемите отвори за проветрение могат да бъдат отворени или затворени. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура например.

Защита от убождане

Много здрава материя, която предпазва от убождане на тръни например.
Защитени от срязване зони "Модел A"

Краката са защитени отпред. При работа в гората се носи предимно облекло със зони на защита от срязване от модел А.
Терморегулиране

През зимата облеклото изолира телесната топлина. На лявата инфрачервена снимка (със син цвят се обозначава студено) е показано облекло с много добра топлоизолация. През лятото излишната топлина се отвежда навън през проветривата материя. На дясната снимка (с жълт/червен цвят се обозначава топло/много топло) е показано облекло с функциониращо проветряване.

Защита от срязване

С тази пиктограма може да бъде обозначена само лична защитна екипировка, която е в съответствие с DIN EN 381-5 във връзка със защитата от срязване. Освен това трябва да бъде посочено нивото на защитата от срязване и формата на защитената от срязване зона. Ниво на защита от срязване или скорост на веригата при прорязване: клас 0 = 16 м/сек , клас 1 = 20 м/сек, при работа в гората се носи предимно екипировка с ниво на защита от клас 1, клас 2 = 24 м/сек, клас 3 = 28 м/сек. Панталоните със защита от срязване от клас 1 по принцип осигуряват достатъчна защита от нараняване. Не съществува 100%-на защита. Най-много нещастни случаи стават при движение на веригата по инерция. При по-високите нива на защита се повишава топлинното натоварване и се намалява ергономичността на екипировката.

Пране на 60°C

Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.
Дишаща материя

Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.

Дишаща защита от намокряне

Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.

Техн. данни
UV-стандарт 801 80
Брой слоеве на защитата от срязване 8
Въздухопропускливост ++
Еластичен лицев плат да
Защита от студ +
Здравина на лицевия плат ++
Импрегниране срещу замърсяване да
Модел Regular Fit
Непромокаемост ++
Признато от FPA да
Степен на защита от срязване клас 1
Тегло кг 1,5

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър