Меню
Към количката

Дървени кутии

Дървени кутии, изработени в нашата работилница. Всяка една кутия е ръчно рисувана и после изрязана на банциг машина, контурен трион или струг, За направата на повечето от кутиите използваме различни видове дървесина за да станат пъстри, разноцветни и красиви. 


Дървена кутия за бижута gora.bg 036 K Дървена кутия за бижута gora.bg 036 K
-6 %
Марка: gora.bg Модел: 036 K
Дървена кутия изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 6 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци, гривни и други бижута, чуде..
85.00лв. 90.00лв.
Дървена кутия за бижута от гледичия и акация gora.bg 037 K Дървена кутия за бижута от гледичия и акация gora.bg 037 K
-10 %
Марка: gora.bg Модел: 037 K
Дървена кутия от гледичия и акация изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 4 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци, гривни..
90.00лв. 100.00лв.
Дървена кутия за бижута от гледичия и дъб gora.bg 040 K Дървена кутия за бижута от гледичия и дъб gora.bg 040 K
-8 %
Марка: gora.bg Модел: 040 K
Дървена кутия от гледичия и дъб изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 2 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци, гривни и ..
60.00лв. 65.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 046 K
Дървена кутия от гледичия и дъб изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 2 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци, гривни и ..
65.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 044 K
Дървена кутия от гледичия и череша изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 1 чекмедже. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци, гривни и..
50.00лв.
Дървена кутия за бижута от дива череша, акация и гледичия gora.bg 038 K Дървена кутия за бижута от дива череша, акация и гледичия gora.bg 038 K
-7 %
Марка: gora.bg Модел: 038 K
Дървена кутия от дива череша, акация и гледичия изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 4 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, ..
130.00лв. 140.00лв.
Дървена кутия за бижута от дива череша, акация и орех gora.bg 039 K Дървена кутия за бижута от дива череша, акация и орех gora.bg 039 K
-14 %
Марка: gora.bg Модел: 039 K
Дървена кутия от дива череша, акация и орех изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 4 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обец..
120.00лв. 140.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 047 K
Дървена кутия от пурпурно сърце, американски орех и гледичия изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета дървесина, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 1 чекмедже. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходя..
85.00лв.
Дървена кутия правена на струг gora.bg 003 K Дървена кутия правена на струг gora.bg 003 K
-38 %
Марка: gora.bg Модел: 003 K
Дървена кутия, изработена на струг в нашата работилница. Обработена е с ленено масло и натурален пчелен восък.Материал: дървесен тумор и корен от орехРазмери: Височина 29см., Широчина 13см. ..
55.00лв. 89.00лв.
Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 015 K Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 015 K
Няма наличност
Марка: gora.bg Модел: 015 K
Дървена кутия от орех и череша изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 5 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други..
120.00лв.
Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 013 K Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 013 K
Няма наличност
Марка: gora.bg Модел: 013 K
Дървена кутия от орех и череша изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други по-малки бижута, подходящ..
40.00лв.
Голяма дървена кутия за бижута от орех и череша gora.bg 011 K Голяма дървена кутия за бижута от орех и череша gora.bg 011 K
Няма наличност
Марка: gora.bg Модел: 011 K
Голяма дървена кутия от орехово дърво и череша, изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други бижута, подхо..
45.00лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)