Меню
Към количката

Дървени Кутии

Дървени кутии, изработени в нашата работилница.

Марка: gora.bg Модел: 011 K
Голяма дървена кутия от орехово дърво и череша, изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други бижута, подхо..
45.00лв.
Дървена кутия правена на струг gora.bg 003 K Дървена кутия правена на струг gora.bg 003 K
-38 %
Марка: gora.bg Модел: 003 K
Дървена кутия, изработена на струг в нашата работилница. Обработена е с ленено масло и натурален пчелен восък.Материал: дървесен тумор и корен от орехРазмери: Височина 29см., Широчина 13см. ..
55.00лв. 89.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 006 K
Малка дървена кутия от орехово дърво, изработена в нашата работилница. Изрязана е от цяло парче от орех на контурен трион, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други по-малки бижута, интересен и оригинален подарък.Материал: ОрехИзработка: 8 от 10..
29.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 010 K
Малка дървена кутия от орехово дърво, изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други по-малки бижута, подходяща е и з..
29.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 012 K
Малка дървена кутия от орехов корен,  изработена в нашата работилница. Тъмната част на кутията е изработена от орехов корен, а светлата от орехова дървесина. Изрязана е на банциг машина. След това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други по-малки бижута. Може ..
22.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)