Меню
Към количката

Дървени артикули

Дървени артиули изработени в нашата работилница.

Марка: gora.bg Модел: 005P
Дървена дълбока чиния изработена на струг в нашата работилница. Завършена е с ленено масло и пчелен восък от нашия пчелин. Подходяща е за мезета, аранжиране с плодове и други предмети. Красив подарък с любим човек.Размери: Диаметър: 21.5см., Височина: 5см.Материал: ОрехИзработка: 10 от 10..
29.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 007 B
Дървена купа от орехов корен изработена в нашата работилница. Едната цяла страна е проядена от дървесен червей което придава уникален вид на купата. Подходяща за подарък, украса и декорация с други предмети от природата. Обработена с ленено масло.Размери: Диаметър: 22.8 см., Височина: 9.7см.Материал..
69.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 008 B
Дървена купа от орех изработена в нашата работилница на струг. Обработена е с ленено масло и пчелен восък от нашия пчелин. Подходяща за подарък, плодове, аранжировка с различни предмети от природата и украса.Размери: Диаметър: 26.8 см., Височина: 8.2 см.Материал: ОрехИзработка: 10 от 10..
39.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 001
Дървена купа от орех с прогорени линии. Обработена на струг от цяло парче дърво и завършена с ленено масло и пчелен восък. Подходяща за украса, аранжиране с плодове и други предмети. Красив подарък за любим човек. Размери: Диаметър - 26см. Височина - 12см.Изработка: 10 от 10..
80.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 014 K
Малка дървена кутия от орехово дърво, изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други по-малки бижута, подходяща е и з..
60.00лв.
Дървена кутия правена на струг gora.bg 003 K Дървена кутия правена на струг gora.bg 003 K
-38 %
Марка: gora.bg Модел: 003 K
Дървена кутия, изработена на струг в нашата работилница. Обработена е с ленено масло и натурален пчелен восък.Материал: дървесен тумор и корен от орехРазмери: Височина 29см., Широчина 13см. ..
55.00лв. 89.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 018 B
Дървена чиния от орех изработена на струг в нашата работилница. Завършена е с ленено масло и пчелен восък от нашия пчелин. Подходяща е за мезета, аранжиране с плодове и други предмети. Красив подарък с любим човек.Размери: Диаметър: 23.5см., Височина: 3.7см...
29.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 004
Малка купа от орехов корен, изработена на струг в нашата работилница, завършена е с ленено масло и пчелен восък от нашия пчелин. Чудесна за декорация или подарък.Материал: Корен от орехРазмери: Височина - 7 см., Диаметър - 16 см...
39.00лв.
Марка: gora.bg Модел: 009 D
Малки дъски за рязане на мезета изработени от орехова дървесина. Изработени са в нашата работилница. Финиширани са с масло за хранителни продукти на Belinka. Размери: Дължина: 18 см., Широчина: 12 см., Височина: 2.8 см.Материал: ОрехИзработка: 9 от 10..
15.99лв.
Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 015 K Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 015 K
Няма наличност
Марка: gora.bg Модел: 015 K
Дървена кутия от орех и череша изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило, разполага с 5 чекмеджета. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други..
120.00лв.
Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 013 K Дървена кутия от орех и череша изрязана на банциг gora.bg 013 K
Няма наличност
Марка: gora.bg Модел: 013 K
Дървена кутия от орех и череша изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други по-малки бижута, подходящ..
40.00лв.
Голяма дървена кутия за бижута от орех и череша gora.bg 011 K Голяма дървена кутия за бижута от орех и череша gora.bg 011 K
Няма наличност
Марка: gora.bg Модел: 011 K
Голяма дървена кутия от орехово дърво и череша, изработена в нашата работилница. Кутията е от различни по цвят парчета орех и череша, слепени с изклютичелно здраво лепило. Изрязана е на банциг машина, след това е обработена с ленено масло. Кутията е подходяща за пръстени, обеци и други бижута, подхо..
45.00лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)