Меню
Към количката

blog RSS Feed

09 Jan Заточване на верига на моторен трион
0 8
Развитието от брадвата до верижния трион може би е най-големият еволюционен скок в историята на инструментите. Задачата за отсичане на едно дърво прем..
28 Sep Сервиз и ремонт Белемезов ЕООД гр. Благоевград
filwsop 0 42
Сервиз и ремонтОсъществява гаранционен и извънгаранционен сервиз  и ремонт на резачки и всички останали продукти на Штил (Stihl) и Викинг (Viking) с о..
28 Sep Гаранционни и извън гаранционно обслужване Елит Стил - София и Разлог
filwsop 0 25
Сервизите на фирма “Елит Стил” ЕООД предлагат гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките Husqvarna, GARDENA, McCULLOCH, Jonsered, Partner, F..
01 Apr 9 неща, за които трябва да помислите, преди да косите тревата за първи път през тази година
filwsop 0 77
9 неща, които трябва да помислите, преди да косите тревата за първи път през тази годинаПристигна пролетта, което означава, че е време да изтриете пра..
13 Sep STIHL изтегля от пазара тримерните глави STIHL PolyCut 27-3 и STIHL PolyCut 47-3
filwsop 0 120
По време на изпитания за качество е установено, че при работа на тези тримерни глави винтовите връзки на главата могат да се разхлабят. Поради това не..
12 Jun Кънев сервиз - София
filwsop 0 202
Ние сме оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на уреди с марката STIHL България.Също така ремонтираме всякакви други модели моторни косачки..
11 Jun Професионален гаранционен и извънгаранционен сервиз СОФИЯ Агромаркет
filwsop 0 190
За надеждното техническо състояние на вашите машини се грижат специалисти по механика, електротехника и електроника с многогодишен опит които могат да..
11 Jun Сервиз в гр. СИЛИСТРА Агроком ЕООД
filwsop 1 289
Сервиз в гр. СИЛИСТРА на всякакъв вид горска и градинска малогабаритна, селскостопанска техника. Сервиз моторни триони - резачки за дърваСервиз моторн..
11 Jun Сервиз горска техника - Коледжиков
filwsop 0 164
Сервиз горска техника - OписаниеСервиз горска техника! Сервизите на Коледжиков работят само с качествени и оригинални резервни части. Цената се забрав..
11 Jun Оторизиран магазин и сервиз за горска и градинска техника-СОФИЯ
filwsop 0 161
Продажба, ремонт и профилактика на -резачки, храсторези, косачки, моторни тримери и др. Фирма Криси-Тех ЕООД-дистрибутор на Хускварна с магазин и серв..
07 May Грижи за тревни площи във влажно време
0 174
Проливните дъждове и последните наводнения са оставили много тревни площи преовлажнени, или по-лошо, покрити с тиня. Когато наводненията спрат, природ..
06 May Разсадник Бул Парк – с.Самоводене
0 147
Разсадникът  за декоративна раститерност „Булпарк ВТ“ ООД  е разположен на  главния път Велико Търново- Русе. Качеството на продукцията  ни е е гарант..
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)