Меню
Към количката

blog RSS Feed

20 Jan Отсичане на дърво в частна гора
1 6
Отсичане на дърво в частна гораМного хора имат наследствени гори, които не са виждали никога, но ги имат на документи. Всеки човек си мисли, че щом не..
11 Aug Как да различим фалшива резачка STIHL
0 23
Как да различим фалшива резачка STIHLВнимание: изглеждащите на пръв поглед изгодни покупки често струват много по-скъпо, тъй като при фалшифицираните ..
29 Jul Сервиз за резачки Велико Търново
0 117
Фирма "Гранд 2003" ЕООД е създадена през 2003 г. в гр. Велико Търново. Магазинът е специализиран в продажба и ремонт на Горска и Градинска техника - м..
26 Jul Как е направена веригата STIHL – изработването на шедьовър
0 22
Преди всичко STIHL е известен по целия свят за своите верижни триони. Ключът към този успех е силата и високите постижения на веригите за резачки, раз..
24 Jul Глоба за отсичане на орех
2 1464
Глоба за отсичане на орехПовечето хора смятат, че щом дадено дърво е в техния имот те могат да решават съдбата му, но на практика не е така. Тук не ст..
30 Jun Професионален гаранционен и извънгаранционен сервиз Агромаркет
0 24
Важно допълнение към търговската ни дейност е пълното гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на нашите клиенти.За надеждното техническо съ..
30 Jun Убийци на плевели: 5 неща, които трябва да знаете, преди да напръскате
filwsop 0 9
Убийци на плевели: 5 неща, които трябва да знаете, преди да напръскатеПлевелите са проклятието на градинаря. Те растат, привидно за една нощ, задушава..
29 Jun Как да се грижим за нашата градина
filwsop 0 18
Как да се грижим за нашата градина / Съвети за градинарствотоГрижите за растенията могат да бъдат лесни, когато знаете какво да търсите. По-долу има н..
29 Apr Безопасност на експлоатацията и защитни средства STIHL
1 29
Независимо дали режете вкъщи или на работното място, трионите щил са с остри и опасни вериги, затова е задължително да се използват със защитно облекл..
09 Jan Заточване на верига на моторен трион
1 256
Развитието от брадвата до верижния трион може би е най-големият еволюционен скок в историята на инструментите. Задачата за отсичане на едно дърво прем..
28 Sep Сервиз и ремонт Белемезов ЕООД гр. Благоевград
filwsop 0 266
Сервиз и ремонтОсъществява гаранционен и извънгаранционен сервиз  и ремонт на резачки и всички останали продукти на Штил (Stihl) и Викинг (Viking) с о..
28 Sep Гаранционни и извън гаранционно обслужване Елит Стил - София и Разлог
filwsop 0 84
Сервизите на фирма “Елит Стил” ЕООД предлагат гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките Husqvarna, GARDENA, McCULLOCH, Jonsered, Partner, F..
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)