Меню
Към количката

blog RSS Feed

11 Aug Как да различим фалшива резачка STIHL
0 6
Как да различим фалшива резачка STIHLВнимание: изглеждащите на пръв поглед изгодни покупки често струват много по-скъпо, тъй като при фалшифицираните ..
29 Jul Сервиз за резачки Велико Търново
0 19
Фирма "Гранд 2003" ЕООД е създадена през 2003 г. в гр. Велико Търново. Магазинът е специализиран в продажба и ремонт на Горска и Градинска техника - м..
26 Jul Как е направена веригата STIHL – изработването на шедьовър
0 7
Преди всичко STIHL е известен по целия свят за своите верижни триони. Ключът към този успех е силата и високите постижения на веригите за резачки, раз..
24 Jul Глоба за отсичане на орех
2 238
Глоба за отсичане на орехПовечето хора смятат, че щом дадено дърво е в техния имот те могат да решават съдбата му, но на практика не е така. Тук не ст..
30 Jun Професионален гаранционен и извънгаранционен сервиз Агромаркет
0 12
Важно допълнение към търговската ни дейност е пълното гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на нашите клиенти.За надеждното техническо съ..
30 Jun Убийци на плевели: 5 неща, които трябва да знаете, преди да напръскате
filwsop 0 4
Убийци на плевели: 5 неща, които трябва да знаете, преди да напръскатеПлевелите са проклятието на градинаря. Те растат, привидно за една нощ, задушава..
29 Jun Как да се грижим за нашата градина
filwsop 0 12
Как да се грижим за нашата градина / Съвети за градинарствотоГрижите за растенията могат да бъдат лесни, когато знаете какво да търсите. По-долу има н..
29 Apr Безопасност на експлоатацията и защитни средства STIHL
0 23
Независимо дали режете вкъщи или на работното място, трионите щил са с остри и опасни вериги, затова е задължително да се използват със защитно облекл..
09 Jan Заточване на верига на моторен трион
0 99
Развитието от брадвата до верижния трион може би е най-големият еволюционен скок в историята на инструментите. Задачата за отсичане на едно дърво прем..
28 Sep Сервиз и ремонт Белемезов ЕООД гр. Благоевград
filwsop 0 189
Сервиз и ремонтОсъществява гаранционен и извънгаранционен сервиз  и ремонт на резачки и всички останали продукти на Штил (Stihl) и Викинг (Viking) с о..
28 Sep Гаранционни и извън гаранционно обслужване Елит Стил - София и Разлог
filwsop 0 65
Сервизите на фирма “Елит Стил” ЕООД предлагат гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките Husqvarna, GARDENA, McCULLOCH, Jonsered, Partner, F..
01 Apr 9 неща, за които трябва да помислите, преди да косите тревата за първи път през тази година
filwsop 0 114
9 неща, които трябва да помислите, преди да косите тревата за първи път през тази годинаПристигна пролетта, което означава, че е време да изтриете пра..
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)