Меню
Към количката

BERGER

Марка: BERGER Модел: кастрачка
Ножица за изрязване на високи клони Berger 4039. Продуктът е подходящ за изрязване на клони, които не се достигат лесно. Уредът работи с издърпване на въже с удобна Т-образна дръжка. Изработен от висококачествени материали на немския производител Berger. С тази ножица могат да се изрязват клони с де..
60.00лв.
Марка: BERGER Модел: 4490
Представяме Ви ножица за жив плет Berger, модел 4400. Много подходяща за изрязване на храсти, жив плет, цветя и други растения. Изключително надеждна, произведена в Германия. Остриетата са от закалена стомана, дължина - 23, 5 см. Дръжките са дървени - бук. Общата дължина на ножиците (заедно с дръжки..
85.00лв.
Марка: BERGER Модел: 4520
Ножицата е подходяща за силно натоварване. Остриетата са вълнообразни, с дължина 24см, от закалена стомана и хромно покритие. Ножицата разполага с подсилен улеи  - подходящо за отрязване на дебели клончета. Дръжките са дървени, произведени от бук. Продуктът намира приложение в градина..
115.00лв.
Марка: BERGER Модел: Телескопичен прът
Телескопичен прът Berger, изработен от алуминии. Изключително надежден и здрав. Използва се за прикрепване на ножици и кастрачки. Състои се от две части - транспортна (1.75 м) и работна, максимална дължина - 3.20м (след разпъване)...
139.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)