Меню
Към количката

Бензинова дробилка за надробяване на клони STIHL GH 370 S

Бензинова дробилка за надробяване на клони STIHL GH 370 S
Бензинова дробилка за надробяване на клони STIHL GH 370 S
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: GH 370 S
  • Тегло: 45.00kg
  • SKU: 134321
  • UPC: 47456465
  • Гаранция: 2 Години
  • ISBN: 254654
Разглеждания на продукта: 1331
1,911.00лв.
Направете бърза поръчка на телефон : 0877 43 16 46.

Бензиновата дробилка STIHL GH 370 S е истински експерт, когато се налага ефективна и бърза преработка на по-дебели клони. Нейният ножов механизъм Multi-Cut 370 превръща бързо твърди отрязани дървесни клони и твърди клони на храсти и жив плет в малки парчета. Ножовете се въртят с до 3000 оборота в минута, така че на края остават само фини стърготини. Задвижвана от мощен бензинов двигател дробилката се справя с клони с дебелина до 45 мм. Дори широко разклонени клони се подават без усилие през наклонената и широка фуния на дробилката. GH 370 S е независима от източник на електрозахранване и за това е подходяща и за работа на обширни или отдалечени терени. Тя е с добра мобилност и при транспортиране. С помощта на двете транспортни колела, широкия ходов механизъм и ръкохватките дробилката се придвижва с лекота.

Шумозаглушаваща фуния

Голямата фуния улеснява зареждането с материал на дробилката STIHL. Благодарение на шумозаглушаващата фуния работните шумове при надробяване в градината са намалени. Вградената защита срещу изхвърчане на материала предпазва работещия от вдигната във въздуха мръсотия.

Нож с конструкция "сандвич"

Специалният ножов механизъм с конструкция „сандвич“ на дробилката STIHL раздробява материала за надробяване с ниски вибрации. При това допълнителните лопаткови ножове и разкъсващите върхове осигуряват оптимално раздробяване и чисто отделение за надробяване.

Предпазна блокировка

Чрез електромагнитната предпазна блокировка се предотвратява автоматично стартиране на дробилката – например след извършване на дейности по поддръжката или смяна на ножовете. Предпазната блокировка е интегрирана в отварящия механизъм на дробилката STIHL. Щом като винтовите тапи на уреда бъдат отворени, предпазната блокировка се задейства и се прекъсва протичането на ток.

Система на рязане Multi Cut 370

Системата на рязане Multi-Cut 370 на бензиновата дробилка STIHL е ефективен ножов механизъм, който се състои от два обръщащи се ножа и централен водещ конус. Геометрията на режещия диск се грижи за бързо самостоятелно придърпване на клоните за надробяване.

Интегриран инструмент

Инструментът за извършване на дейности по поддръжката при тази дробилка STIHL е интегриран в отделение в корпуса. Това дава възможност например за бърза и самостоятелна смяна на ножовете на дробилката.

Широк ходов механизъм

Широкият ходов механизъм осигурява стабилност на градинската дробилка STIHL по време на работа и улеснява нейното транспортиране.


Техн. данни
Двигател, тип Серия 850 EXi OHV RS
Макс. дебелина на клона Ø мм до 45
Мощност kW/к.с. 3,4 kW / 4,6 к.с.
Номинални обороти на работен инструмент об/мин 2 400
Работен обем см³ 190
Режещ инструмент Multi-Cut 370
Тегло кг 42

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър