Меню
Към количката

Брадви

Брадви за цепене и поваляне на дървета.

Марка: BAHCO Модел: HGPS-0.6 36см
Туристическа брадва за къмпинг, лов или риболов, за употреба в дома или градината. Острието е изработено от шведска висококачествена въглеродна стомана. Тънко и широко за чисто сечене. Ергономично извитата дръжката е дървена със защитно карбоново покритие против приплъзване за бе..
24.00лв.
Марка: BAHCO Модел: HGPS-1.0
Туристическа брадва за къмпинг, лов или риболов, за употреба в дома или градината. Острието е изработено от шведска висококачествена въглеродна стомана. Тънко и широко за чисто сечене. Ергономично извитата дръжката е дървена със защитно карбоново покритие против приплъзване за бе..
30.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: Брадва
Малка брадва за дърва за огрев и градинска работа. В комплект с кожен предпазител за острието. Режещата глава е закрепена към дръжката с дървен и стоманен клин за по сигурно закрепване...
78.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: Splitting Axe S2800
По-мощна брадва за цепене, направена за цепене на по-големи дървета. Главата на брадвата е с незалепващо покритие, което дава по-малко триене и лесно влизане в дървесината, а геометрията на главата е адаптирана към цепенето на големи дървета. Точката на баланс близо до главата на брадвата дава перфе..
210.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: Universal Axe A1400
Универсална брадва, направена за различни видове работа с дърво като строителни или горски работи. Главата на брадвата има незалепващо покритие, което осигурява по-малко триене и лесно влизане в дървото, а геометрията на главата е адаптирана към приложението на дървообработването. Защита на дръжката..
135.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: Universal Hatchet H900
Малка брадва за дърва за огрев, градинска работа и походи. Подсиленият с влакна PA вал прави дръжката издръжлива и здрава. Главата на брадвата има незалепващо покритие, което дава по-малко триене и лесно влизане в дървото. Меко захващане за ергономичност и сигурна работа. Точката на баланс близо до ..
106.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: Брадва
По-малка брадва, идеална при по-дълъг престой в гора или на открито, подходяща за цепене на дърва за огъня. Размерът е перфектен за пренасяне в раницата. Брадвата може също така да се закрепи за колана с помощта на предпазителя за острие, който е в комплекта. Режещата глава е закрепена за дръжката с..
120.00лв.
Марка: BAHCO Модел: FGS-1.6
Професионална брадва за сечене на дървета и отстраняване на клони. Острието е тънко и широко, което осигурява чисто и лесно срязване на дървото. Изработено е от висококачествена въглеродна стомана. Дръжката е ергономично извита, изработена от дърво и с карбоново покритие против приплъзване..
54.00лв.
Марка: BAHCO Модел: SUC 36
Професионална брадва за сечене на дърва с композитна дръжка и глава от въглеродна стомана. Предназначена е за цепене на дървета.Главата на брадвата е от въглеродна стомана, изцяло подсилена, темперирана до 51HRC и заострена. Дръжката е изработена от композитен материал, усилен&nb..
48.00лв.
Марка: BAHCO Модел: SUS-2.0
Професионална брадва с клиновидната глава и голямо тегло специално създадена за цепене на дърва. Клиновидната глава е проектирана да разцепва дървото с минимално усилие. Дръжката е дървена и заоблена, защитена от карбоново покритие против приплъзване за безопасна експлоатация, закрепена за глав..
78.00лв.
Марка: BAHCO Модел: MES-3.0
Професионална тежка брадва за цепене на дърва. Подсилена задна част, която може да се използва за чук за набиване на клин в големи дънери. Главата е изработена от висококачествена кована шведска стомана и на върха има кука за изтегляне на пъновете. Предназначена е за цепене на трудни и мно..
54.00лв.
Марка: BAHCO Модел: MES-3.5
Професионална тежка брадва за цепене на дърва и теглене на дървени трупи. Подсилена задна част, която може да се използва за чук за набиване на клин в големи дънери. Главата е изработена от висококачествена кована шведска стомана и на върха има кука за изтегляне на пъновете. Предназначена ..
78.00лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)