Меню
Към количката

Прахосмукачки

Прахосмукачки за сухо и мокро почистване.

Марка: STIHL Модел: SE 122 E
Мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване и адаптер за електрически инструменти. Прахосмукачката се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. С регулиране на оборотите, плавно стартиране и пречистване на филтъра, както и бърза връзка и многостепенна филтърна с..
773.00лв.
Марка: STIHL Модел: SE 133 ME
Мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване. Филтър за прах в съответствие с прахов клас M, автоматично филтърно пречистване без загуба на смукателна мощност, автоматичен контрол върху обемния поток, безстепенно регулиране на оборотите, антистатичен адаптер за свързване на..
1,266.00лв.
Марка: STIHL Модел: SE 62 E
Компактна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване и контакт за електрически инструмент. Прахосмукачката се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. С обдухваща функция за почистване на трудно достъпни места. Оборудвана с телескопична всмукателна тръба, филтърно п..
345.00лв.
Марка: STIHL Модел: SE 62
Компактна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с висококачествено оборудване. С обдухваща функция за почистване на трудно достъпни места. Филтърно пречистване, комбиниран накрайник с възможност за превключване при почистване на различни подови повърхности, накрайник за почистване на трудно достъ..
271.00лв.
Марка: Makita Модел: DVC864LZ
Акумулаторна прахосмукачка за сухо почистване Makita DVC864LZАкумулаторната прахосмукачка DVC864LZ – модел на Makita, се използва за събиране на сухи и мокри боклуци. Капацитетът на торбата за прах е 8 л за сух боклук и 6 л за мокър. Уредът е защитен срещу претоварване и прегряване и с него се работ..
1,368.00лв.
Марка: Makita Модел: DRC200Z
Акумулаторна прахосмукачка робот за сухо почистване Makita DRC200Z.Акумулаторната прахосмукачка за сухо почистване Makita DRC200Z, тип робот, е предназначена за бързо събиране на боклук в изложбени центрове, зали, офиси и фоайета. Има 2 режима на работа: почистване и почистване + прахосмукачка. В го..
2,597.00лв.
Марка: Makita Модел: VC3211HX1
Електрическа прахосмукачка за сухо и мокро почистване Makita VC3211HX1Прахосмукачката Makita VC3211HX1 е с два режима на работа - мокър и сух. Мощността й може да се регулира, както и да се поддържа постоянна за включване на електроинструменти към нея. Снабдена е със самопочистващ се филтър, състоящ..
1,899.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: WDC 220
Прахосмукачка HUSQVARNA WDC 220 е лека, лесна и удобна за употреба електрическа машина, създадена за сухо и мокро почистване на различни повърхности. Оборудвана с функция за обдухване, която позволява свързване на маркуч на изхода за отработен въздух, чрез който могат да се издухват листа или други ..
429.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: WDC 325L
Прахосмукачка за мокро и сухо почистване, осигуряваща производителността и издръжливостта, от която се нуждаете, за да се справите с повечето видове мръсотия, прах и отпадъци. Силната и надеждна турбина, интуитивното управление, интелигентното съхранение и лесното почистване правят машината добре по..
639.00лв.
Марка: Makita Модел: DVC860LZ
Прахосмукачка акумулаторна за сухо и мокро почистване без батерия и зарядно Makita DVC860LZАкумулаторната прахосмукачка на Makita - DVC860LZ, е подходяща за събиране на сух боклук и невъзпламеними течности. Благодарение на специалния въртящ се превключвател, мощността на засмукване може да се регули..
1,595.00лв.
Марка: Makita Модел: CL121DWA
Прахосмукачка акумулаторна за сухо почистване Makita CL121DWAАкумулаторната прахосмукачка за сухо почистване Makita CL121DWA е полезна за поддържане на чистотата в гаража, вилата или купето на автомобила. Източникът на захранване е литиево-йонна батерия. Благодарение на режима за издухване може да с..
501.00лв.
Марка: Makita Модел: DVC261Z
Прахосмукачка акумулаторна за сухо почистване Makita DVC261ZАкумулаторната прахосмукачка раница за сухо почистване Makita DVC261Z е оборудвана с безчетков мотор и 3-степенно електронно регулиране на смукателната мощност (25/45/85 W). Захранва се с 2 батерии по 18 V и има дебит на въздушната струя 20..
718.00лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)