Меню
Към количката

Водоструйки

Професионални и хоби водоструйки за дома и градината.

Марка: STIHL Модел: RE 129 PLUS
Водоструйка с висока ефективност при почистване и максимален комфорт. Макара с маркуч за високо налягане с допълнителна функция за навиване, 9 м маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, държачи за допълнителни принадлежности като регулируема четка за пране и текстилен плосък маркуч.Серийно о..
639.00лв.
Марка: STIHL Модел: RE 163 PLUS
Водоструйка с вградена макара с маркуч и плосък маркуч с касетка, които правят работата по-комфортна. Износоустойчивите бутала с керамично покритие заедно с месинговата глава на помпата осигуряват дълъг експлоатационен живот на помпата.Серийно оборудванеБутала с керамично покритиеБлагодарение на изн..
1,239.00лв.
Марка: STIHL Модел: RE 232
Най-леката водоструйка от професионален клас в асортимента на STIHL. Ергономично професионално устройство за пръскане на STIHL, 10 метров маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, външно засмукване и дозиране на почистващи препарати, фиксиране на захранващия кабел, практичен държач за пистоле..
1,659.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 125
Помпата е изработена от метал, за да се сведе до минимум рискът от счупване и да се даде дълъг живот на вашия продукт. Удобно и ефективно съхранение на маркуча с лесно навиване. Добавеният комфорт и удобството за използване благодарение на гъвкавия маркуч, който не се заплита. Устройството за пръска..
295.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 235
Водоструйка Husqvarna PW 235 е с мощност 1800 W . Две въртящи се функции за настройка на дюзата и бърза връзка . Макарата на маркуча и захранващия кабел се съхраняват на машината . Металната помпа осигурява надеждна работа . Дистанционно управление улеснява контрола на налягането по време на работа ..
369.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 235R
Водоструйка Husqvarna PW 235R е най-компактната от серията AED, предлагаща висока производителност при почистване на дворното място и градинско оборудване. Безжичната настройка на необходимото налягане опростява работата, тъй като не е необходимо да правите настройки на машината или на дюзата. Този ..
469.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 345C
Водоструйка Husqvarna PW 345C разполага с две въртящи се функции за настройка на дюзата и бърза връзка.  Укрепен дизайн с метална помпа и големи колела. Шарнирно съединение, дълъг маркуч и бърза връзка...
559.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 350
HUSQVARNA PW 350 е водоструйна машина, с която можете да използвате в домашни условия, при почистване около къщата или при почистване на Вашият автомобил, велосипед и други...
669.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 360
Една наистина висококачествена машина със здрав и целенасочен дизайн, за отлични резултати и взискателни задачи като автомобили, каменни стени и много други. Включен е стоманен усилен маркуч за високо налягане. Функционалността за ниска сила за активиране на спусъка с по-малко усилия и повече комфор..
799.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 450
Водоструйка Husqvarna PW 450 – укрепен дизайн с месингова глава на помпата. Целенасочен дизайн с висока издръжливост и лесно боравене. Дълъг маркуч със стоманена армировка. Контрол на налягането. Функцията се поддържа при използване на различни дюзи и аксесоари...
1,100.00лв.
Марка: Husqvarna Модел: PW 460
Водоструйката Husqvarna PW 460 е предназначена за най-трудните задачи за почистване на открито. Системата за следене на налягането спомага за перфектно регулиране на потока на водата. Индукционният двигател и металната помпа осигуряват висока производителност и дълъг експлоатационен живот. Удобната ..
1,250.00лв.
Марка: STIHL Модел: RE 100
Здрава и компактна водоструйка с богато оборудване. Алуминиева глава на помпата, безчетков асинхронен двигател, интегрирани колела, комплект за разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза с плоска струя с възможност за настройка на налягането, не усукваща се бърза връзка на ..
421.00лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)