Меню
Към количката

Строителни машини

Строителни машини

Марка: Makita Модел: DUT130Z
Бъркалка акумулаторна едношпинделна двускоростна с плавно регулиране Makita DUT130ZАкумулаторната бормашина / смесител Makita DUT130Z е полезна на строителната площадка за разбъркване на материали с различен вискозитет - бои, лепила, гипс и фугиращи смеси. Има две скорости с възможност за регулиране..
798.00лв.
Марка: Makita Модел: MT M6600
Makita M6600 е електрическа едношпинделна едноскоростна бъркалка, подходяща за приставки с диаметър до 165 мм с резба M12 или M14. Регулирането на скоростта ви позволява да изберете необходимата в зависимост от вида на работата. Осигурен е външен достъп до въглеродните четки. Допълнителна дръжка оси..
156.00лв.
Марка: Makita Модел: UT1200
Makita UT1200 е компактна и удобна едношпинделна бъркалка, подходяща за разбъркване на бои, строителни разтвори, фугиращи смеси, шпакловъчни маси, гъсти материали и др. с тегло до 30 кг. Мощността й е 960 W, а скоростта - 0-590 об./мин. Оборудвана е със специален капак за защита на двигателя и транс..
397.00лв.
Марка: Makita Модел: DVR450Z
Вибратор за бетон акумулаторен Makita DVR450ZАкумулаторният вибратор Makita DVR450Z се използва за уплътняване на бетонни смеси в дълбочина. Високото ниво на вибрации осигурява бързо и ефективно отстраняване на натрупаните въздушни мехурчета в обработвания разтвор. Подвижната част на модела е с дълж..
816.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-IW23
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът инвертор RDP-IW23 е надежден, мощ..
349.00лв.
Модел: RDP-ETC30
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Машината за плочки RDP-ETC30 намира широко при..
599.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ETC26T
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Машината за плочки RDP-ETC26T разполага с асин..
1,150.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-ETC27
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Машината за плочки RDP-ETC27 разполага с асинх..
599.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HM03
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Миксерът RPD-HM03 е предназначен да разбърква ..
179.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HM09
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Миксерът RDP-HM09 е предназначен да разбърква ..
199.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-HM10
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Миксерът RDP-HM10 е предназначен да разбърква ..
159.00лв.
Марка: Raider Модел: Solo RDP-SHM20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособе..
139.00лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)