Меню
Към количката

Саблени триони

Саблени триони

Марка: Makita Модел: JR001GM201
Саблен акумулаторен трион с плавно регулиране Makita JR001GM201Ножовката JR001G е ефективна и издръжлива безчетковa акумулаторна ножовка за безискрово рязане на метал и работа по разрушаване за професионална употреба. Машината разполага с възможност за избор на две различни настройки на скоростта. И..
1,781.00лв.
Марка: Raider Модел: RDI-RS30
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задов..
189.00лв.
Марка: Raider Модел: RDP-RS28
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Моделът RDP-RS28 има механизъм, улесняващ закрепването и замяната на ножа, което е със стандартен за този вид машини опашка. Ходът на ножа е с възвратно-постъпателно движен..
99.00лв.
Марка: Raider Модел: Solo RDP-SRS20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособе..
109.00лв.
Марка: Metabo Модел: PowerMaxx ASE
Акумулаторният саблен трион Metabo Powermaxx ASE 1 се използва за работа с различни материали: дърво, гипскартон, тръби, изолационни панели и др. Гумираната ръкохватката с меко покритие е за удобна работа с инструмента. Системата Quick осигурява бърза смяна на режещите листове и ножове. Благодарение..
322.00лв.
Марка: Metabo Модел: SSE 18 LTX Compact
Акумулаторният саблен трион SSE 18 LTX Compact - модел на Metabo, е изключително удобен за работа с една или две ръце и подходящ за работа в труднодостъпни места. Предназначен е за рязане на дървени и метални детайли. LED подсветката ви позволява да работите в условия на слаба осветеност. Системата ..
303.00лв.
Марка: Makita Модел: DJR183Z
Компактният и лек дизайн на акумулаторния саблен трион Makita DJR183Z осигурява отлично управление и маневреност на инструмента, който е снабден с ергономична дръжка и LED подсветка с функция за автоматично включване със стартирането на двигателя. Оборудван е с безчетков двигател, което увеличава пр..
274.00лв.
Марка: Makita Модел: DJR187Z
Трион саблен акумулаторен Makita DJR187ZМоделът на Makita - сабленият трион DJR187Z, е предназначен за рязане на дървени и метални детайли, както и на тръби. Акумулаторният инструмент е удобен при работа на места без достъп до захранващата мрежа. Безчетковият мотор (BLDC) не се нуждае от техническа ..
660.00лв.
Марка: Makita Модел: DJR188Z
Трион саблен акумулаторен Makita DJR188ZСабленият акумулаторен трион Makita DJR188Z е предназначен за рязане на дървени и метални детайли, както и на тръби, като при неговото използване отпада необходимостта операторът да следи захранващия кабел. Оборудван е с безчетков двигател, което увеличава про..
433.00лв.
Марка: Makita Модел: DJR360Z
Трион саблен акумулаторен Makita DJR360ZМоделът на Makita – акумулаторният саблен трион DJR360Z, е оборудван с безчетков мотор, което гарантира дълъг експлоатационен живот. Захранва се от две свързани последователно 18V Li-Ion батерии. Смяната на ножовете се извършва бързо и безопасно без използване..
763.00лв.
Марка: Makita Модел: JR100DZ
Акумулаторният саблен трион Makita JR100DZ е предназначен за рязане на заготовки от различни материали. Моделът е много удобен за използване поради малките си размери и тегло. Има два превключвателя: на дръжката и върху тялото на инструмента. Скоростта на ножа се регулира от силата на натискане на п..
227.00лв.
Марка: Makita Модел: JR103DZ
Сабленият трион Makita JR103DZ е компактен и лек инструмент със спирачка на двигателя за сигурност при работа и с регулиране на скоростта. Дълбочината на рязане в дърво и метал е до 50 мм. Ножовката реже и метални тръби до 50 мм. Двата превключвателя осигуряват удобно управление на инструмента - мож..
246.00лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)