Меню
Към количката

Комбинирана предпазна каска STIHL ADVANCE Vent

Комбинирана предпазна каска STIHL ADVANCE Vent
Комбинирана предпазна каска STIHL ADVANCE Vent
  • Наличност: В наличност
  • Марка: STIHL
  • Модел: ADVANCE
  • Тегло: 1.00kg
Разглеждания на продукта: 355
143.00лв.

Иновативна комбинирана предпазна каска с оптимално разпределение на теглото. Антифони с тясна конструкция. Възможност за регулиране вътрешността на каската посредством копче и докато тя се носи на главата. Отворите за проветряване са разпределени по целия корпус на каската. Къса козирка, която не пречи на видимостта, а също и по време на работа. Предпазител за лице от метална мрежа с високо пропускане на светлина. Светло отразителни лепенки по цялата каска осигуряват повишена видимост. Еластично уплътнение на козирката на каската за защита от проникване на мръсотия. Индивидуално регулируеми антифони. В съответствие с EN 352, EN 397, EN 1731.

Предпазител за лице - мрежа от метална сплав

Предпазителите за лице, представляващи мрежа от метална сплав, се отличават с по-добро пропускане на светлина в сравнение с тези от найлонова мрежа, както и с по-малко оптично изкривяване в резултат на по-равномерната повърхност на предпазителя. В случай, че предпазителят за лице се огъне, той може да бъде изправен. Моля имайте предвид, че предпазителите за лице не осигуряват стопроцентова защита на очите (както предпазните очила). 

Вентилация на каската

Термографията показва новите комбинирани предпазни каски ADVANCE X-Vent/Vent с разпределените по целите им корпуси отвори за проветряване. Така топлината може да излезе по-добре навън и във вътрешността на каската става по-хладно, което натоварва в по-малка степен носещия я по време на работа.


Техн. данни
Ефективна защита до dBA 107
Коефициент на звукопоглъщане SNR 27 (H: 30, M: 25, L: 18)
Тегло г 830

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър