Меню
Към количката

Бензинова косачка VIKING MB 253

Бензинова косачка VIKING MB 253
Бензинова косачка VIKING MB 253
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: VIKING
  • Модел: MB 253
  • Тегло: 30.00kg
Разглеждания на продукта: 444
715.00лв.

С ширина на косене 51 см и 55-литров кош за трева бензиновата косачка МВ 253 е подходяща за поддръжка на средноголеми и големи градини (до ок. 1800 м²) . Стабилният корпус от стоманена ламарина осигурява дълъг експлоатационен живот, а новият мощен OHV-двигател - висока мощност и ниско тегло.

Централна настройка височината на косене

Благодарение на централната настройка на височината на косене на няколко степени височината на косене може лесно и бързо да бъде приспособена към даденостите на тревната площ и към употребата на уреда.

Двигател ReadyStart

Решаващо предимство при стартиране: лесно и сигурно стартиране на уреда без усилие. Автоматичният смукач улеснява запалването на косачката както при студен, така и при топъл двигател.

Лесно движещи се колела

Задвижващите колела с тракционен профил са много здрави и имат дълъг живот на експлоатация. Те гарантират бързо придвижване в избраната посока.

Вграден индикатор за нивото на запълване

В коша за трева на всички косачки VIKING със задно изхвърляне е вграден индикатор за нивото на запълване. Той сигнализира за подходящия момент за изпразване на коша.

Спираловиден нож

Спираловидният нож създава в аеродинамичния корпус силен въздушен поток, който изправя тревата преди косене и вкарва окосената маса в коша за трева, който е с вградена въздухопропускателна система. Красивият вид на окосената площ и добрите резултати при косене и събиране на окосената маса са гарантирани.

Стабилна носеща конструкция от стоманена ламарина

Здрава: и при по-големи натоварвания стабилната носеща конструкция от стоманена ламарина остава в отлична форма. Тя се състои от три здрави метални части. Упражняваната върху ръкохватката сила се предава директно към корпуса, косачката реагира бързо и позволява лесно маневриране.

Техн. данни
Височина на косене мм 25-75
Вместимост на контейнера л 55
Тегло кг 27
Тревна площ м² до 1 800
Ширина на косене см 51

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър