Меню
Към количката

Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21

Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21
Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21
Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21
Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21

Компактна и лека лозарската ножица BAHCO BCL21 е предназначена за професионалисти търсещи прецизност, комфорт и бързина. Удобна и лесна за употреба с много ниско тегло, което намалява усилието в ръката (китката и рамото) на оператора. Максималният диаметър на рязане на клони е 35мм, но остриетата могат да бъдат фиксирани и с по-малък отвор, което ще спести употребата на електричество и ще удължи времето за работа. 

Препоръчва се за работа в лозя, градинарство и поддръжка на паркове и градини. Работата й е екологично чиста, с ниски нива на шум и без вредни емисии.

Режеща глава, с безупречна работа и висока производителност. Покрита с патентовано незалепващо покритие Xylan®, което прави рязането по-лесно и намалява използването на батерия. Има 3 опции на рязане: 

  • Прогресивно бързо рязане - Максимална мощност, максимална скорост  и максимален отвор (клони с голям диаметър се режат с бързо темпо);
  • Прогресивно рязане - По-малко мощност, по-бавно рязане, но с по-ниска консумация на батерията и по-ниски нива на шум (рязане на клони с по-голям диаметър по-бавно);
  • Бързо и прецизно рязане - по-малко мощност с отвор на остриетата намален на половина, което пести от батерията и удължава времето за работа;
  • Акумулаторната лозарска ножица BAHCO BCL21 e компактна и лека, предназначена за професионалисти търсещи прецизност, комфорт, маневреност и бързина. Удобна и лесна за употреба с много ниско тегло, което намалява усилието в ръката (китката и рамото) на оператора.

Компактни остриета, които позволяват рязането (разчистването) на клони с диаметър 35мм, идеален отвор за максимизиране на скоростта на работа на ножицата в трудно достъпни места.

Мощен двигател, който оптимизира използването на батерията и позволява интензивна работа.
 - без триене
 - без карбон
 - без поддръжка

Li-ion батерия BCL1B1
- Режим на работа - до 9 часа.
- Компактна и лека (850гр.; 128х165х229мм).
- Макимална мощност 865W. 
- Времетраене за пълното зареждане на батерията е 9 часа.
- Брой зареждания на батерията - около 800 цикъла


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Акумулаторна лозарска ножица BAHCO BCL21
  • Stock: В наличност
  • Brand: BAHCO
  • Model: BCL21
  • Weight: 1.00kg
2,040.00лв.