Меню
Към количката

Електрическа ножица за жив плет STIHL HSE 61, 50 см (500W)

Електрическа ножица за жив плет с мощен двигател с тих режим на работа. Оборудвана с въртяща се ръкохватка, която може да се регулира на 5 различни позиции. С ергономичен дизайн за удобна поддръжка на живи плетове и декоративни храсти. Електрическите ножици на STIHL са специално проектирани за личното стопанство, цветната градина и поддръжката на жив плет в близост до дома.

Серийно оборудване

 • 3-степенна превключвателна система

  Електрическите ножици за жив плет на STIHL HSE 61, HSE 71 и HSE 81 са оборудвани с практична 3-степенна превключвателна система, която разширява работния им обсег. (подобно на снимката)

 • Въртяща се ръкохватка

  Регулиращата се на пет различни позиции въртяща се ръкохватка с вградена опора за ръката осигурява прецизна и комфортна работа с уреда във всяко положение. (подобно на снимката)

 • Заточени с лазер ножове

  Ножовете на електрическите ножици за жив плет са заточени с лазер и шлифовани с диамантина. Закалените режещи ръбове са устойчиви на голямо натоварване и остават остри дълго време. (подобно на снимката)

 • Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела

  Вграденото в ръкохватката приспособление предотвратява неволното отделяне на удължителния кабел от уреда по време на работа. (подобно на снимката)


Техн. данни
Дължина на рязане cм 50
Мощност W 500
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 1) 5,3/3,3
Ниво на звуково налягане dB(A) 85
Номинално напрежение V 230-240
Обща дължина cм 113
Разстояние между зъбите мм 29
Тегло кг 3,9

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър